Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اپل روز دوشنبه هفته آينده يعني پنجم ژوئن (پانزدهم خرداد) در مرکز همايش هاي سن خوزه در ايالت کاليفرنيا به روي سن مي رود تا کنفرانس جهاني توسعه دهندگان موسوم به WWDC امسال را آغاز نمايد. در اين مراسم که با محوريت نرم افزار برگزار مي گردد، مي توان انتظار معرفي چند محصول سخت افزاري جديد را نيز داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دوشنبه شب رأس ساعت 21:30 به وقت تهران مي توانيد پوشش زنده WWDC 2017 را از ديجياتو دنبال کنيد. در ادامه نگاهي گذرا خواهيم داشت به مواردي که احتمالاً بخشي از اين رويداد پنج روزه را به خود اختصاص مي دهند.
iOS 11
در ميان انتظارات متعدد از WWDC 2017 شايد نسخه جديد سيستم عامل iOS مهم ترين آنها به شمار آيد. در اين نسخه شاهد تغييرات گسترده اي در Siri خواهيم بود که عادات کاربر را بهتر درک کرده و پاسخ هاي سريع تر و دقيق تري را براي سؤالات ارائه مي نمايد.
سيستم پرداخت موبايلي Apple Pay هم احتمالاً به روز شده و پرداخت مستقيم (نظير به نظير) را پشتيباني خواهد کرد. در iOS 11 برقراري تماس با فرد ديگري که او هم آيفون دارد، به صورت پيش فرض از طريق تماس صوتي FaceTime صورت مي گيرد.

شايد اپليکيشن نظارت بر خواب هم به iOS 11 اضافه شود، و انتظار مي رود برنامه Clips نيز ويژگي هاي جديدي را به خود ببيند. حالت ذخيره مصرف انرژي با فراگيري عادات و موقعيت مکاني کاربر، بهينه تر شده و ويژگي Dark Mode نيز به آن اضافه خواهد شد.
يکپارچگي بخش ارتباطات در يک منوي مشخص، يکي ديگر از قابليت هاي iOS 11 خواهد بود که از طريق آن مي توانيد به صورت متمرکز به ايميل ها، پيام هاي SMS و گفتگوهاي شبکه اجتماعي با يک فرد مشخص دست يابيد. معرفي اين نسخه سيستم عامل با عرضه نسخه بتاي آن همراه خواهد بود، اما انتشار نسخه نهايي iOS 11 طي ماه هاي آتي صورت مي پذيرد.
watchOS 4
اپل احتمالاً نسخه جديدي از سيستم عامل ساعت هوشمندش را به نام watchOS 4 معرفي مي کند. البته هنوز اطلاعات زيادي در مورد آن در دست نيست، اما چندي پيش اپل يک کمپاني سازنده ردياب هاي وضعيت خواب را خريداري کرد، بنابراين انتظار مي رود چنين قابليتي به ساعت هاي هوشمند اپل نيز بيايد.
البته بهينه سازي عملکرد اپل واچ در زمينه پيگيري فعاليت هاي جسماني و ورزشي کاربر نيز از جمله قابليت هاي طبيعي و مورد انتظار نسخه جديد اين سيستم عامل خواهد بود.
iPad Pro 2
با وجود تمرکز WWDC به نرم افزار، مي توان به معرفي محصولات سخت افزاري اپل نيز اميدوار بود که مهم ترين آنها، آيپد پرو 2 است. در حال حاضر شواهد موثقي براي رونمايي از اين دستگاه در کنفرانس امسال وجود ندارد، جز اينکه مينگ-چي کو احتمال عرضه آيپد پرو 10.5 اينچي را حدود 70 درصد برآورد کرده.
اين مدل جديد آيپد پرو به ابعاد نمايشگر جديد، چيپست قدرتمند A10X، باتري قوي تر و نسل جديد قلم Apple Pencil نيز مجهز خواهد شد. البته دو مدل ديگر از تبلت حرفه اي اپل در ابعادي مشابه نسل هاي قبل و با سخت افزار جديد هم در فهرست انتظارات کارشناسان گنجانده شده اند.
iPhone SE 2
آيفون هاي امسال اپل طبق معمول در ماه سپتامبر يعني اواخر تابستان/اوايل پاييز معرفي مي شوند، اما شايد نسل جديد موبايل هاي ارزان قيمت اين کمپاني يعني iPhone SE را در WWDC ببينيم. اين دستگاه در زمان عرضه (که هنوز مشخص نيست) جايگزين مدل هاي کنوني شده، اما از سخت افزار قوي تر و احتمالاً طراحي متفاوتي برخوردار خواهد گشت.
مک بوک
شايعات اخير از معرفي سه مدل مک بوک جديد در کنفرانس توسعه دهندگان امسال حکايت دارند، ضمن اينکه مک بوک پرو، مک بوک اير و مک بوک 12 اينچي هم احتمالاً به روز رساني خواهند شد.
البته اين به روز رساني فقط جنبه سخت افزاري دارد و به نظر نمي رسد با طراحي متفاوتي براي اين مدل ها روبرو شويم. انتظار مي رود مک بوک پرو هاي اپل هم بالاخره به نسل جديد پردازنده هاي Core i اينتل مجهز گردند.
اسپيکر Siri
اپل چند وقتيست که روي اسپيکر هوشمندي مجهز به دستيار ديجيتال سيري (Siri) کار مي کند، يا حداقل شايعات اينگونه مي گويند. اين دستگاه مستقيماً به رقابت با محصولات مشابهي همچون آمازون اکو يا گوگل هوم مي پردازد و تحليلگران معتقدند به احتمال 50 درصد، اين دستگاه را در WWDC 2017 خواهيم ديد.
اسپيکر سيري (يا هر نامي که در زمان معرفي برايش در نظر گرفته شود) يک پنل لمسي خواهد داشت، و شايد به دوربين داخلي مجهز گردد که از آن براي شناسايي کاربر استفاده خواهد شد. حتي توانايي تشخيص احساسات و عواطف نيز از اسپيکر هوشمند اپل بعيد نيست، هرچند نمي دانيم چگونه از آن استفاده مي کند.
اپل تي وي و tvOS
انتظار اينکه نسل پنجم Apple TV را در کنفرانس توسعه دهندگان امسال ببينيم، کمي از واقعيت به دور است. با اين حال شايد به روز رساني مدل قبلي با پشتيباني از محتواي 4K و HDR در کنفرانس امسال معرفي شود. البته فارغ از سخت افزار مورد بحث، نسخه جديدي از سيستم عامل tvOS با پشتيباني از دستيار هوشمند سيري و محتواي غني تر در دستور کار اپل قرار گرفته است.
مک او اس
نهايتاً در بخش نرم افزار، مي توانيم نسخه جديد سيستم عامل محبوب macOS را در WWDC 2017 ببينيم که هنوز نامي رسمي برايش در نظر گرفته نشده، اما با شماره 10.13 شناخته مي شود. در حال حاضر اطلاعات خاصي در مورد اين به روز رساني وجود ندارد و البته تا انتشار نهايي macOS 10.13 هم هنوز چند ماه فرصت باقي مانده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۱۹۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، روح الله دهقانی فیروزآبادی در بخشی از حکم انتصاب میرآبادی آورده است: «با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می‌رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی‌ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام نمایید.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد