Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@22:18:50 GMT

آموزش کنترل گوشي هاي آيفون از طريق کامپيوتر

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۷۹۶۰۶

آموزش کنترل گوشي هاي آيفون از طريق کامپيوتر

خبرگزاري آريا - آيا مطالب مشابه در سايت وجود دارد؟ بله. در اين بخش: (مقالات آموزشي آيفون)
--> آموزش کنترل گوشي هاي آيفون از طريق کامپيوتر

در حقيقت، اگر بخواهيد به آساني و به صورت کامل کامل آيفون خود را از راه دور کنترل کنيد، بايد آيفون خود را جيلبرک (JailBreak) کنيد. اما انجام اين کار را توصيه نميکنيم زيرا نه تنها گارانتي آيفون شما را از بين ميبرد، بلکه ممکن است با اين کار به گوشي خود آسيب نيز بزنيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراين ما در اين مقاله ميخواهيم کنترل از راه دور يک گوشي آيفون بدون اينکه جيلبرک باشد را براي شما شرح دهيم.
البته کنترل از راه دور براي کاربراني که آيفون آن ها جيلبرک نيست محدود است، بنابراين نحوه کنترل کامل بر روي گوشي ار راه دور توسط سيستم هاي مک و ويندوز براي آيفون هاي جيلبرک شده را نيز شرح ميدهيم. براي آشنايي بيشتر با جيلبرک و نحوه جيلبرک کردن ايفون، به مقالات زير مراجعه کنيد:
جيلبرک چيست
آموزش جيلبرک کردن iOS 9 و بالاتر
کنترل آيفون از راه دور با استفاده از مک
اگر يک کامپيوتر مک داريد که نسخه سيستم عامل مکينتاش نصب شده بر روي آن بروز و جديد است، ميتوانيد از طريق مک دسترسي نسبتا محدودي به يک سري از قابليت هاي سيستم عامل آي او اس که در گوشي شما نصب شده است داشته باشيد.

براي انجام اين کار بايد يک اپل آي دي (Apple ID) مشخص را در هر دوي آيفون و مک وارد کرده باشيد و در برنامه هاي نظير برنامه “Message” در مک و “iCloud” وارد اکانت خود شده باشيد. پس از انجان کار ها ميتوانيد کار هاي زير را از راه دور انجام دهيد:
به منظور ساخت اپل اي دي و اتصال آن به گوشي آيفون، مقالات زير را مطالعه کنيد:
آموزش ساخت اپل آيدي
آموزش اتصال به اپل آيدي در آيفون
1. ارسال iMessage، مسيج معمولي و مسيج حاوي فايل هاي مالتي مديا از طريق برنامه Messages در مک.
2. برقراري تماس هاي صوتي و تصويري و پاسخ به تماس هاي دريافتي گوشي از طريق برنامه “Contacts” مک.
3. دسترسي به تمامي تب هاي (برگه ها) باز شده در مرورگر سافاري گوشي تان در مرورگر سافاري در مک.
4. ايجاد و دسترسي به يادداشت ها، يادآور ها و مخاطبين در مک و يا آيفون و دسترسي به آنها در هر دستگاهي که به حساب iCloud شما متصل است.
قابليت “Handoff” در نسخه 8 از سيستم عامل آي او اس معرفي شد و براي دسترسي به يک سري از محتويات دستگاه هاي شما در ساير دستگاه هاي شما است. براي فعال کردن قابليت Handoff در آيفون به تنظيمات و يا همان “System Preferences” برويد و سپس وارد بخش “General” شويد. در اين بخش تيک گزينه ي “Allow Handoff BetweenThis Mac and Your iCloud Devices” را بزنيد.

پس از روشن کردن قابليت Handoff، شما ميتوانيد کار هاي زير را در دستگاه هايتان که به حساب iCloud شما متصل هستن را انجام دهيد:
1. دسترسي به تب هاي اخير باز شده در مرورگر سافاري آيفون، در مک.
2. نوشتن ادامه يک ايميل پيشنويس که در آيفون نوشته شده است.
3. ارسال / دريافت مسير ها و مکان ها به دستگاه شما/ از دستگاه شما.
4. دسترسي به فعاليت هايتان در نرم افزار هايي که نسخه هاي آي او اس و مک آن ها با هم سازگاري دارند، همانند نرم افزار هاي Wunderlist و Pocket.
در آي او اس ميتوانيد از طريق بخش “App Switcher” (بخشي که در آن بين برنامه ها جا به جا ميشويد) به اين قابليت دسترسي داشته باشيد. بدين منظور دو بار کليد هوم را به صورت مکرر فشار دهيد تا يک پيغام در بالاي صفحه ظاهر شود. با اين کار، در مک نيز يک ايکن در لبه ي کناري “Dock” (بخش پاييني صفحه) ظاهر خواهد شد.

کنترل کامل آيفون جيلبرک شده
اگر آيفون شما جيلبرک شده باشد، ميتوانيد آن را با راحتي هر چه تمام تر و به صورت کامل از طريق کامپيوتر هاي با سيستم عامل هاي ويندوز، لينوکس و مک و حتي گوشي هاي آيفون ديگر کنترل کنيد. انجام اين کار به وسيله ابزار Veency امکان پذير است. Veency همانطور که از نامش پيداست، به معناي سرور “VNC” است. VNC مخفف سه کلمه “Virtual Network Computing” است و امکان اشتراک گذاري صفحه نمايش و کنترل آن توسط يک وسيله ديگر را به کاربر ميدهد.
کمپاني اپل امکان تبديل گوشي هاي آيفون به سرور VNC را به صورت پيشفرض در اين دستگاه ها قرار نداده و همچنين اجازه قرار گرفتن نرم افزاري که اين کار را انجام دهد را در استور نميدهد زيرا ممکن است بعضي از افراد از اين قابليت سوء استفاده کنند.

به منظور نصب “Veency” نرم افزار “Cydia” که در گوشي آيفون جيلبرک شده شما نصب است را اجرا کنيد و سپس عبارت Veency را در کادر جستجو اين برنامه تايپ کنيد و اينتر بزنيد. اولين نتيجه که ظاهر ميشود را لمس کنيد و سپس گزينه ي “Install” و نهايتا Continue را لمس کنيد. اگر Cydia در گوشي شما نصب نيست، از مقاله زير به منظور نصب آن استفاده کنيد:
آموزش کامل نصب برنامه Cydia در گوشي هاي آيفون، و توضيحاتي درباره آن
زماني که نصب Veency به اتمام رسيد، گزينه ي “Restart Springboard” را لمس کنيد و سپس کمي صبر کنيد. هم اکنون زماني که به بخش تنظيمات گوشي آيفون خود برويد يک گزينه جديد به نام Veency مشاهده خواهيد کرد. وارد اين بخش شويد، ضامن اولي را در حالت “Enabled” قرار دهيد، اگر ميخواهيد نشانگر موسي که گوشي شما را کنترل ميکند را مشاهده کنيد ضامن دومي را نيز روشن کنيد و سپس با لمس گزينه ي “Password” يک رمز نيز براي اتصال به گوشي تان تعيين کنيد.

هم اکنون آيفون شما آماده کنترل کردن است. به منظور انجام اين کار بايد هم آيفون شما و هم دستگاهي که ميخواهيد با استفاده از آن ايفون را کنترل کنيد به يک مودم متصل باشند. در آيفون خود وارد تنظيمات شويد و سپس وارد بخش Wi-Fi شويد. علامت “I” کوچک کنار نام مودمي که به آن متصل هستيد را لمس کنيد تا به بخش جديدي برويد. در اين بخش يک گزينه به نام “IP Address” وجود دارد که آدرس آي پي مودمي که متصل به آن هستيد است. آدرس آي پي و يا همان آن عدد را يادداشت کنيد.

هم اکنون بايد با استفاده از يک نرم افزار “VNC Viewer” و يا همان مشاهده گر VNC آيفون خود را کنترل کنيد. کاربران سيستم عامل مک ميتوانند از نرم افزار “Screen Sharing” که به صورت پيشفرض در سيستم عامل مک موجود است استفاده کنند. نرم افزاري به نام ‘RealVNC” نيز وجود دارد که براي سيستم عامل هاي ويندوز لينوکس، اندرويد و اي او اس موجود است که با استفاده از آن نيز ميتوان اين کار را انجام داد. به مظنور دانلود نرم افزار هاي مشاهده گر VNC، لينک هاي زير را کليک کنيد:
دانلود نرم افزار VNC براي ويندوز
دانلود VNC Viewer اندرويد

هم اکنون برنامه مشاهده گر VNC خود را که يا VNC Viewer و يا RealVNC و يا هر نرم افزار ديگر که مد نظر شماست است را اجرا کنيد و سپس در کادري که در آن وجود دارد آدرس آي پي که در بالا ذکر کرديم را در آن وارد کنيد تا به گوشي خود متصل شويد. همچنين اگر همانطور که در مرحله بالا گفتيم رمزي نيز تعيين کرده بوديد بايد رمز را نير براي اتصال وارد کنيد. اگر اتصال موفقيت آميز باشد صفحه گوشي شما در کامپيوتر نمايان خواهد شد. زياد پيش ميايد که اتصال به دستگاه هايي که رمز براي آن ها تعيين نشده موفقيت آميز نباشد، بنابراين در صورت موفقيت آميز نبودن اتصال براي VNC خود در ةآيفون يک رمز تعيين کنيد (طبق آموزش بالا) و مجددا براي اتصال تلاش کنيد.
کنترل کردن دستگاه
هميشه اين موضوع را در نظر داشته باشيد که ممکن است هر وقت آدرس آيفون عوض شود، بنابراين در صورت عدم موفقيت در اتصال مجددا طبق روش بالا آي پي آيفون خود را مشاهده کنيد.

نحوه کنترل گوشي با موس به شرح زير است:
1. کليک: لمس صفحه.
2. راست کليک: کليد هوم.
3. وسط کليک: کليد قفل کردن.
هم اکنون ميتوانيد تقريبا هر کاري با گوشي خود انجام دهيد. البته در کامپيوتر هاي مک که موس ها وسط کليک ندارند،ميتوانيد نرم افزار "MagicPrefs” را دانلود کنيد تا يک شرتکات کيبورد تعيين کنيد که به مکانند وسط کليک عمل کند.

هم اکنون که ميتوانيد آيفون خود را از راه دور کنترل کنيد، ميتوانيد کار هايي نظير کار هاي زير انجام دهيد:
1. ارسال مسيج و يا iMassage از طريق ويندوز، لينوکس و حتي گوشي هاي اندرويدي.
2. تغيير موسيقي در حال پخش.
3. کار کردن با گوشي از طريق کامپيوتر.
4. سر کار گذاشتن دوستانتان!
آيا اين کار ارزش جيلبرک کردن آيفون را دارد؟
اين روش براي کاربران سيستم عامل هاي ويندوز و لينوکس بسيار عالي است اما براي کاربران سيستم عامک مک، ارزش ندارد که گارانتي گوشي خود را از بين ببريد و آن را جيلبرک کنيد زيرا بسياري از کار ها از راه دور در سيستم عامل مک بدون نياز به جيلبرک نيز امکان پذير هستند.
موفق باشيد.

ساير مقالات مربوط به آيفون
-->
ابتدا قبلي 1 بعدي انتها (1)
-->


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مصطفی معین، رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران، طی پیامی فرا رسیدن بیست و هفتمین سال‌روز جهانی آسم (سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۸) را فرصتی مناسب جهت جلب توجه مسئولان و آگاهی بیشتر جامعه به اهمیت بیماری آسم به عنوان شایع‌ترین بیماری مزمن دوران کودکی و نوجوانی و جوانی و شایع‌ترین بیماری‌ تنفسی بزرگسالان، و به‌منظور مشارکت همگان در کمک به رفع کاستی‌های دارو و درمان و چالش های پیشگیری، کنترل و مراقبت از بیماران دانست. به این مناسبت یک همایش علمی و مباحث تخصصی در این زمینه در تهران (بیمارستان میلاد) و توسط شاخه‌های انجمن آسم وآلرژی ایران در چندین استان دیگر برگزار می‌شود.

در ادامه پیام دکتر معین آمده است که: هم اکنون بیش از ۳۵۰ میلیون تن از جامعه بشری از علائم تنفسی آسم رنج می‌برند و طبق مطالعات اخیر (۸-۱۳۹۷) انجام‌گرفته در مرکز تحقیقات ایمونولوژی و آسم و آلرژی، حدود ۱۰/۹ درصد از کودکان و بیش از ۸/۹ درصد از بزرگسالان در ایران دچار این بیماری هستند.

نتایج پژوهش‌های علمی بین‌المللی نشان می‌دهد که علیرغم پیشرفت‌هایی که در تشخیص و درمان دارویی آسم حاصل شده و میزان مرگ و میر به علت این بیماری کاهش یافته ولی هنوز هم مشکلات تنفسی بیماران در حدود ۵۰ درصد از موارد به خوبی کنترل نشده که علت آن عدم مهارت بیماران در مصرف اسپری‌ها و یا عدم همکاری آن‌ها در مصرف اسپری استروئیدی تجویزشده توسط پزشکان معالج در ۳۰ تا ۷۰ درصد موارد بوده است. عدم کنترل مطلوب آسم موجب می‌شود که کیفیت زندگی این بیماران و خانواده‌های ایشان از نظر روانی و اجتماعی کاهش یابد و هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم و سنگین دارو و درمان که به طور میانگین سالانه بالغ بر حدود ۳۰ میلیون تومان (۵۰۰ دلار) برای هر بیمار است، به آن‌ها تحمیل گردد. هم‌چنین افراد مبتلا به آسم با افت تحصیلی و غیبت از کلاس درس و یا کار و اشتغال، اختلال در خواب و استراحت، محدودیت در انجام ورزش و فعالیت‌های روزمره روبه‌رو می‌شوند. عدم کنترل مطلوب بیماری آسم کاستی‌های و علت‌های مختلفی دارد که رفع آن‌ها منوط به اهتمام پزشکان معالج، همکاری بیماران و خانواده‌های آنان و برنامه‌ریزی مناسب مسئولان نظام سلامت قرار دارد. بنابراین رفع این کاستی‌ها نیز در سه محور به شرح زیر ارائه می‌شود:

الف) رفع علل و کاستی‌های مربوط به تشخیص، درمان و پیشگیری توسط پزشکان

۱. عدم تشخیص دقیق و به هنگام آسم با وقت‌گذاری کافی برای بیماران

۲. درمان ناقص (مقدار دارو و طول مدت مصرف) با اسپری‌های کورتیکواستروئیدی

۳. عدم ارتباط منظم با بیماران و ارزیابی پیشرفت بهبودی با انجام معاینه و آزمون‌های تنفسی و یا آزمون‌های حساسیت (آلرژی)

۴. عدم ارائه آموزش و آگاهی به بیماران نسبت به مزمن بودن بیماری و جلب اعتماد و مشارکت آنان در چگونگی مصرف درست داروها در بلندمدت و سالم‌سازی محیط زندگی

۵. عدم تشخیص و درمان بیماری‌های همزمان؛ مانند چاقی و اضافه وزن، آلرژی بینی و سینوزیت، اکزمای پوست یا رفلاکس معده

۶. عدم توجه به شرایط خانوادگی، مسایل روانی- اجتماعی و وضعیت اقتصادی بیماران، و تاثیرپذیری آنها از خرافه‌ها و شایعات و شبه‌علم در اینترنت

ب) رفع علل و کاستی‌های مربوط به بیماران (و خانواده‌ها) در زمینه نیاز به افزایش آگاهی، یادگیری و رعایت توصیه‌های پزشک معالج و کسب مهارت‌های خودمراقبتی

۱. عدم همکاری بیماران (و خانواده‌ها) در مراجعه منظم به پزشک و مصرف طولانی‌مدت داروها

۲. عدم مصرف دقیق داروهای استنشاقی و استفاده از ابزار کمک دارویی (آسان‌نفس، دم‌یار...) به شکل درست

۳. نگرانی و یا وحشت از مصرف اسپری‌های تنفسی به‌ویژه کورتیکواستروئیدهای استنشاقی، تاثیرپذیری از شایعات و شبه‌علم در فضای مجاری

۴. عدم همکاری در پیگیری توصیه‌های پزشک معالج برای بهداشتی کردن محیط زندگی و پرهیز از مواد آلرژی‌زا و یا تحریک‌کننده مانند دود سیگار و اسپند

۵. عدم گزارش دقیق سوابق پزشکی و ابتلا به بیماری‌های دیگری غیر از آسم به پزشک معالج

۶. مشکلات اقتصادی و عدم تمکن مالی بیماران برای تهیه اسپری‌های دارویی، مراجعه به اورژانس و بستری شدن در بیمارستان

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903231

دیگر خبرها

  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • آیفون ۱۵پرومکس، پرفروش‌ترین گوشی جهان شد
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • وضعیت رجیستر شدن آیفون 14 پرو مکس
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر