Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، بررسی‌های پاتریک واردل محقق امنیتی نشان می‌دهد که اپل اپلیکیشنی را به عنوان فایل به روزرسان سیستم عامل مک تأیید کرده که یک بدافزار مشهور به نام Shlayer است. Shlayer برای بارگذاری خودکار تروجان به کار می‌رود و از طریق اپلیکیشن‌های قلابی توزیع می‌شود.

کاربرانی که این بدافزار بر روی رایانه‌های آنها نصب شود، شاهد بمباران رایانه‌های خود با بدافزارهای تبلیغاتی خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

Shlayer از سوی شرکت امنیتی روسی کاسپراسکای در سال ۲۰۱۹ مشهورترین تهدید برای رایانه‌های مک لقب گرفته است.

این اولین باری است که اپل چنین اشتباه عجیبی مرتکب می‌شود و بدافزاری را به جای بسته به روزرسان در اختیار کاربران رایانه‌های مک قرار می‌دهد. این شرکت تمامی برنامه‌های عرضه شده توسط توسعه دهندگان و اشخاص ثالث را به دقت بررسی و سپس تأیید می‌کند.

بعد از افشای این موضوع اپل حساب کاربری توسعه دهنده‌ای که این بدافزار را در اپ استور این شرکت ثبت کرده بود، مسدود کرد و مجوز همکاری وی با اپل را نیز باطل کرد. تحقیقات بیشتر در این زمینه ادامه دارد.

کد خبر 5012725

منبع: مهر

کلیدواژه: اپل بد افزار امنیت اطلاعات امنیت سایبری ویروس کرونا تحقیقات علمی هوش مصنوعی واکسن کرونا شبکه ملی اطلاعات اینترنت گوشی هوشمند فناوری فضایی ناسا محرم 99 ایالات متحده امریکا فیس بوک موبایل شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۰۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم

تسنیم نوشت: ماجرای واردات محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی غیرقابل مصرف ‌در قالب ۳ محموله به کشور حواشی زیادی را ایجاد کرده است. براساس اخبار منتشر شده؛ بیش از ۴۷ هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته در دولت ابراهیم رئیسی توزیع شده است

بیش از ۹۱ هزار تن روغن مایع در مرداد ۱۴۰۰ توسط «شرکت مادر تخصصی بازرگانی ایران» از دو کشور ترکیه و آرژانتین وارد ایران شد که بنا به گزارش‌های صریح سازمان غذا و دارو مسموم به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها بودند.

این محموله از مرداد ۱۴۰۰ تا اردیبهشت ۱۴۰۲ در گمرک شهید رجایی نگهداری می‌شد و طی ۴ مرحله نمونه‌برداری و آزمایش آن در آزمایشگاه‌های مختلف «غیر قابل ترخیص» و «غیر قابل مصرف انسانی» شناخته شد.

علیرغم‌ گزارش‌های رسمی درباره‌ مسموم بودن این محموله در اردیبهشت ۱۴۰۲ ؛ یک کمیته فنی نتایج به‌دست آمده در نمونه‌گیری‌ها را «غیر قطعی» دانست و دستور به ترخیص ۴۷ هزار تن از این روغن‌ها را صادر کرد که اکنون وارد بازار ایران شده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در این خصوص اعلام کرد: یک محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی غیرقابل مصرف به ارزش ۷۰ میلیون یورو ‌در قالب ۳ محموله وارد بندر شهید رجایی وارد شده است.

دو مورد از این محموله‌ها مربوط به یک شرکت ترکیه‌ای و یک محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است که وارد کننده این روغن‌ها شرکت بازرگانی دولتی است.

برای مدیران مربوطه، پرونده کیفری تضیع اموال عمومی تشکیل شده ‌و این پرونده در بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال پیگیری است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • مایکروسافت نسبت به حمله «جریان کثیف» که اپ‌های اندرویدی را تحت تأثیر قرار می‌دهد هشدار داد
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • متا راه‌اندازی برنامه‌ای تشویقی برای سازندگان در تردز را تایید کرد
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟