Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو،طبق گزارشی جدید، این برنامه جدید با اسم رمز «Monarch» مراحل توسعه خود را طی می‌کند و رابط کاربری آن مبتنی بر نسخه وب اوت‌لوک است که هم اکنون می‌توان از طریق مرورگر به آن دسترسی پیدا کرد.

پروژه Monarch هدف نهایی مایکروسافت از چشم انداز «One Outlook» است که سال گذشته میلادی جرئیات آن را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان بخشی از این چشم انداز، این غول دنیای نرم افزار می‌خواهد یک نسخه واحد از اوت‌لوک بسازد تا جایگزین نسخه‌های کنونی آن شامل اوت‌لوک وب، اوت‌بوک برای ویندوز، اوت‌لوک برای مک او اس و ایمیل و تقویم در ویندوز ۱۰ شود.

مایکروسافت با تکمیل پروژه Monarch، یک برنامه اوت‌لوک واحد ارائه می‌کند که بدون توجه به سیستم عامل یا وب، رابط کاربری و کدبیس یکسانی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

 

 

 

این نسخه جدید علاوه بر اینکه با سیستم عامل‌های مختلف سازگار است، حجم کمتری در مقایسه با نسخه‌های کنونی دارد و کاربران نسخه رایگان اوت‌لوک و مشتریان سازمانی و کسب و کارها می‌توانند از آن استفاده کنند.

این برنامه جدید با سیستم عامل ادغام می‌شود و همچنین از قابلیت‌هایی مانند فضای ذخیره‌سازی آفلاین، اشتراک‌گذاری اهداف، نوتیفیکیشن‌ها و موارد دیگر پشتیبانی می‌کند. مایکروسافت همچنین می‌خواهد مطمئن شود که Monarch به عنوان یک برنامه بومی در سیستم عامل درنظر گرفته شود، در حالی که همچنان در میان پلتفرم‌ها به عنوان یک نرم افزار یونیورسال باقی بماند.

پیش نمایش این برنامه اواخر ۲۰۲۱ از راه می‌رسد و مایکروسافت قصد دارد در سال ۲۰۲۲ آن را جایگزین اپ‌های ایمیل و تقویم در ویندوز ۱۰ کند. این برنامه جایگزین نسخه Win32 اوت‌لوک هم می‌شود، اما اینکار زمانبر خواهد بود. با وجود ارائه این برنامه در سال آینده میلادی، برای تجربه حس کاربری می‌توانید با مرورگر از وب اپ آن استفاده کنید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مایکروسافت سیستم عامل اوت لوک سیستم عامل اوت لوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۹۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان، داریوش محمودی عنوان کرد: در واحدهای بخار ۳۲۰ مگاواتی نیروگاه بندرعباس، سیستم مدیریت مشعل‌های بویلر یا BMS وظیفه کنترل مشعل‌ها، اجرای سکوئنس‌های عملیاتی و همچنین حفاظت بویلر را برعهده دارد و هر واحد بویلر دارای ۱۶ مشعل گاز و ۱۶ مشعل مازوت در چهار طبقه و چهار گوشه است و چهار مشعل گازوئیل نیز در زمان راه‌اندازی بویلر استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: با گذشت چند دهه از کارکرد، سیستم کنترلی BMS قدیمی، قابلیت خود را به میزان زیادی از دست داده و این امر سبب خروج واحدهای بخار شده بود، که هریک از این خروج‌ها، وقت زیادی را جهت راه‌اندازی مجدد واحد به خود اختصاص می‌داد و نیز هزینه‌های عدم تولید را در بر می‌گرفت.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اظهار کرد: با هدف افزایش قابلیت اطمینان نیروگاه مقرر شد، سیستم کنترل BMS واحد یک بخار با استفاده از سیستم PLC و با در نظر گرفتن استانداردهای نوین سیستم‌های کنترل و حفاظت نیروگاهی طراحی، ساخته و تعویض شود.

وی خاطرنشان کرد: طراحی، ساخت و نصب سیستم BMS نیروگاه بندرعباس به صورت پروژه تولید بار اول، در مدت‌زمان ۶ ماه، با صرفه‌ جویی ۲ میلیون دلاری و بومی سازی این سیستم با همکاری، طراحی و ارتقای تکنولوژی شرکت‌های دانش بنیان انجام شد.

محمودی تصریح کرد: نوسازی سیستم کنترل BMS دیگر واحدهای بخار، اصلاح تجهیزات معیوب در بخش فیلد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ واحد یک بخار و خودکار نمودن سیستم کنترل احتراق این واحد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ دیگر واحدهای بخار، نوسازی دیگر سیستم‌های کنترل قدیمی واحدهای بخار و یکپارچه‌سازی سیستم‌های کنترل هر واحد به‌منظور تحقق سیستم کنترل DCS بومی نیروگاه بندرعباس، از برنامه‌های آینده این شرکت در جهت افزایش راندمان و رفع موانع تولید است.

کد خبر 6097981

دیگر خبرها

  • آخرین آپدیت امنیتی ویندوز ممکن است VPN را مختل کند
  • مایکروسافت نسبت به حمله «جریان کثیف» که اپ‌های اندرویدی را تحت تأثیر قرار می‌دهد هشدار داد
  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • هشدار مایکروسافت به اندرویدی‌ها
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • آزمایش عمومی دستیار کوپایلت ویندوز ۱۱ موقتاً متوقف شد
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را تهدید می‌کند
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را بیش‌ از همه تهدید می‌کند